Uusi ahdistava viikko edessä. Pitäisi soittaa lääkäriin, mutta en vain saa aikaiseksi. Itse asiassa pitäisi soittaa kahdelle eri lääkärille. Toiselta pyytää lääkärintodistus ja toiselta kysyä, että koskakohan mahdollisesti saisin ajan. Lähete on laitettu jo ajat sitten eteenpäin, mutta mitään ei ole kuulunut! Tosi turhauttavaa! Tulee jotenkin mieleen se, kun ensimmäisen kerran hain apua masennukseen. Minulla todettiin vakava masennus ja lääkärit katsoi hyväksi iskeä mulle vain lääkkeet käteen ja sitten kotiin "toipumaan". Sain toki jutusteluapua... hyvin vähän aikaa, lääkäri vaihtui kahdesti ja kun pari viikkoa oli mennyt "hyvin", niin lääkärin mielestä mun ei enää tarvinnut käydä siellä! Että näin...

Pitäisi myös soittaa eräälle kaverille ja perua keskiviikkoinen illanvietto. Hän kutsui minut viettämään "tyttöjen iltaa" hänen luokseen, mutta minulle tuli nyt muuta menoa. Tai oli jo tiedossa tämä muu meno, mutta en vielä ollut varma olenko menossa. Tosin voinhan yrittää niinkin, että käyn sitten ensin tämän kaverin luona ja lähden sieltä sitten tuonne toiseen tapahtumaan. Kuulostaa melko hektiseltä niin ja usein stressaan tuollaista ympäriinsä juoksentelua, mutta voinhan yrittää.

Eräät ihmiset ovat aiheuttaneet päänvaivaa pitkin viime viikkoa. En jaksaisi ajatella asiaa, mutta väkisinkin nousee mieleen välillä, vaikka haluan vain unohtaa! Onneksi tässä alkaa olla paljon muutakin mietittävää. Tai noh... onneksi ja onneksi. Eipä ne kaikki asiat niin mieluisia ole.

Työn alla on yksi maalaus. Luonnos siitä on jo valmiina, mutta pitäisi vielä päättää millä tekniikalla sen toteutan jne. Koskakohan saisi aikaiseksi viimeistellä sen?! Olen tosiaan viime aikoina ollut niin saamaton, että mikään ei ota onnistuakseen! Ehkäpä tämä tästä vielä jossain vaiheessa helpottaa... ainakin toivon niin.