Olipas väsyttävä päivä. Tänään oli ne kummipojan synttärit, ei tosiaan saatu autoa perhepiiristä joten vuokrattiin sellainen. Hieman oli pelko persuuksissa, että jos jotain sattuu niin joudutaan korvaamaan aika isosti. Kaikki meni kuitenkin ihan hyvin onneksi, mitä nyt eksyttiin muutaman kerran matkalla ja mua alkoi ahdistamaan ja turhauttamaan niin paljon että meinasi itku päästä! Helpotti kuitenkin siinä vaiheessa kun päästiin perille.

Oli hieman hutera olo, koska eilen päätettiin sittenkin käydä kaverin (exä) kanssa olusella, kun en ehtinytkään käydä hänen luonaan kyläilemässä. Ajattelin, että parempi vain kiirehtiä äidin luokse, kun kerta oli sovittu että menen sinne ja koettaa nähdä kaveria vaikka sen jälkeen kaupungilla. Juotiin muutamat ja lähdin kotiin. Kotona otin vielä vähän siideriä ennen kuin kävin nukkumaan, aamulla oli pientä krapulaa, ei onneksi mitään maata kaatavaa. Muistin muuten ottaa ne ukin synttärikuvat mukaan äidin luokse vihdoinkin, mutta enpäs muistanutkaan siirtää niitä äidin miehen koneelle! Ensi viikonloppuna taas uusi yritys.

Aamu alkoi luonnollisesti suihkulla, se piristikin kummasti. Sitten ajeltiin vuokra-autolla itsemme ihan eksyksiin, mutta löydettiinpä kuitenkin jollain ihmeen kaupalla perille. Oli mukava nähdä ystävä ja tämän perhe pitkästä aikaa, kummipoikakin oli kasvanut kovasti sitten viime näkemän. Vaihdeltiin kuulumiset ja käytiin runttaamassa tiskikone auton takakonttiin ja mikro takapenkille. Olin jo ennen lähtöä ottanut selvää meidän tiskialtaan liitännöistä ja muista. Liitännät oli sinänsä ok, mutta jäi vaivaamaan kun alakaappien välissä ei ole aukkoa lainkaan mistä niiden kaikkien piuhojen pitäisi mennä toiselle puolelle jne. En uskaltanut lähteä itse purkamaan koko kaappia, joten pakko soitella huoltomiehelle huomenna. Jos olisikin ikioma asunto niin ei haittaisi yhtään jos nikkaroidessa vähän tulisi vahinkoa, mutta en haluaisi hirveästi lähteä korvaamaan mitään vahinkoja nyt kun vuokralla asutaan.

Ärsyttää vaan kun kaikki pitää tehdä niin vaikeaksi. Tämä päivä oli sinänsä ihan mukava, mutta ei mennyt ihan nappiin. Nyt tekee mieli mennä nukkumaan ja odotella jos vaikka huomenna olisi parempi päivä (epäilen kuitenkin suuresti). No mutta en taida malttaa vielä ihan heti nukkumaan mennä. Huokaisen kuitenkin helpotuksesta, että tämä päivä sentään on ohi.