Flunssa painaa päälle ja ahdistaa. Olisi paljon kaikkea tekemistä, mutta ei vaan jaksa tehdä kun flunssa vie voimat melkein kokonaan. Tekisi mieli mennä uloskin, mutta ei taida tässä tilanteessa olla ihan viisasta. Siivotakin pitäisi, mutta en jaksa.

Flunssa iskikin juuri sopivasti, kävin lauantaina lävistettävänä ja olen vieläkin kivuissa siitä. Alahuuleen tuli 2 lävistystä lisää. Seuraavaksi otan kulmaan vielä toisen, tuon vanhan viereen. Sitten hommaan muutamat lävistykset lisää korviin ja sitten alkaakin olla valmista. Aluksi ajattelin hankkia kielilävistyksen, mutta tuo alahuulen lävistäminen teki jo niin kipeää, että taidan jättää väliin kokonaan. Tatuointejakin pitäisi laitattaa, mutta se saa nyt odottaa.

1212858.jpg



Naapurit on taas rasittavia! Yläkertalaiset nikkaroi suunnilleen joka päivä jotain, hirveä kolina ja meteli kuuluu sieltä! Seinänaapuri hakkaa seinää (luulee kai, että ne yläkerran äänet tulee meiltä?) ja huutaa välillä jotain epämääräistä. Ei taida tässä talossa olla kellään kaikki murot kulhossa! Myöskään jätteiden lajittelusta ei tunnu kellään naapurilla olevan mitään havaintoa, tai sitten heitä ei vaan kiinnosta. Kartongin keräys laatikkoon tungetaan sekajätteitä ym. mukavaa. Näiden talojen asukkaat saavat todella savun nousemaan korvista! Myös kurittomat kakarat joiden vanhempien mielestä heidän rakkaat Pirjo-Petterit saa tehdä ihan mitä huvittaa, välittämättä seurauksista! Pakko muuttaa täältä pois heti kun siihen vain tulee mahdollisuus.