Pitkän aikaa mulla on ollut mielessä vaikka kuinka paljon kaikenlaisia hienoja visioita, mutta en tunnu saavan niitä paperille. Aina jos yritän piirtää mielessä häilyvän kuvan, siitä ei tule lainkaan sen näköinen kuin haluaisin. Tämä on minulle niin tuttua ja niin turhauttavaa! Tuskailen aina hetken aikaa kunnes totean, ettei ole hyvä päivä luoda mitään ja luovutan.

Oikeastaan en ole koskaan tyytyväinen omiin tuotoksiini. Aina löydän niistä jotain vikaa, yleensä sellaisia "tuo yksi viiva olisi pitänyt piirtää toisin" tms. yhtä fiksua. Aikaisemmin en halunnut pitää omia töitäni lainkaan seinillä, enkä halunnut muidenkaan niitä pitävän (en koskaan tietenkään asiasta valittanut jos kaverin seinällä tönötti jokin minun luomukseni). Nyt osaan jo suhtautua omiin teoksiini hieman neutraalimmin. Seinällä on nyt pari omaa lohikäärmettä ja yksi tosi vanha maalaus, "peto". Miehekkeen pyynnöstä lähinnä ripustin ne.

Hetkeen en olekaan oikein mitään piirrellyt tai maalaillut, luonnostelukaan ei oikein innosta vaikka mielessä vilistää vaikka minkälaisia visioita. Ei se inspiraatio ainakaan ideoiden puutteesta ole kiinni, innostus vain puuttuu ja sehän ei pakottamalla tule. Pitää siis keskittyä tekemään jotain muuta kunnes taas tulee se pakottava tarve ottaa kynä käteen.

1030167.jpg

Peto (by: I.T 1998)