Ah mikä aamu herätys! Koko talo raikasi jotain hirveää etnistä mölömölö "musiikkia"! Hermot meni ja pistin itse täysillä metallia soimaan. Minun musiikkini sentään on laadukasta, sillä kaikki parhaat metalli bändithän tulee Ruotsista. Pitää pian pistää omat musiikit hiljemmalle ja tarkistaa, joko se kamala mölinä olisi loppunut.

Eläminen tässä talossa ei todellakaan tunnu olevan helppoa. Yläkertalaiset ovat jälleen nikkaroineet ja paukutelleet jotain pitkin viikkoa, joka päivä tuntuu olevan jotain. Ja seinänaapuri "ilahdutti" meitä jälleen eilen hakkaamalla seinää ja huutamalla randomina jotain mistä ei saanut selvää. Siihen sentään tuntuu nykyään auttavan se, että huutaa itse takaisin. Voi ahdistus!

Olen jo aiemmin valittanut yläkertalaisista isännöitsijälle. En jaksaisi olla joka ikinen viikko väsäämässä jos jonkinlaista sähköpostia isännöitsijälle näistä ah-niin-ihanista naapureista. Vaikka tämä asunto on tosi ihana ja tilava, niin nämä paperiseinät ja naapurit saa todella harkitsemaan muuttoa. Pitänee pistää hakemus kaupungille, jos vaikka pääsisi kesällä taas muuttamaan. Pakko vielä sinnitellä puolisen vuotta, koska vuokrasopimus kirjoitettiin vähintään vuodeksi eteenpäin ja käsittääkseni siitä seuraa jotain sanktiota, jos muuttaa aikaisemmin. En ole ihan varma. Muutenkin tuo jatkuva muuttaminen raastaa hermoja. Olisi todella ihanaa löytää joku asunto, johon voisi jäädä useammaksikin vuodeksi. Kaikkein ihanintahan toki olisi löytää se loppuelämän koti, mutta sellaiseen ei juuri nyt ole varaa.