Pitäisiköhän ottaa tavoitteeksi muuttaa ensi vuonna mahdollisimman pian pois täältä? Tämä alue ei todellakaan houkuttele ja joka päivä tuntuu löytyvän lisää syitä muuttaa jonnekin rauhallisemmalle alueelle. Kakarat ovat pitkin viikkoa ammuskelleet raketteja ulkona ja arvaan, että sama touhu jatkuu pitkälti yli uuden vuoden. Todella raivostuttavaa! Tekisi mieli tunkea ne raketit niiden kakaroiden takalistoon ja katsoa kuinka kivaa niillä sitten on!

Eilen käytiin kaupassa hoitamassa uuden vuoden ruokavarastot kuntoon. Eipä tarvinnut pitkälle kävellä, kun joku kakara sohi jollain laservalolla SUORAAN KASVOIHIN! Onneksi ei osunut silmään, vaikka ei se kaukana ollut! En viitsinyt kääntyä katselemaan kuka sillä sohi ja missä, kun ajattelin että laser saattaa siinä vaiheessa todella osua silmään. Tyydyin vain suojaamaan silmiäni sen minkä pystyin. Jos tämä tekijä olisi paljastunut minulle, se olisikin ollut hänen viimeinen tekonsa! Kyllä pistää miettimään, että mitä helvettiä nykyajan kakaroiden päässä oikein liikkuu??!! Voisiko joku valaista minulle näiden aivottomien olentojen ajatusten juoksua?

Sitten vielä muuttamisen arvoinen seikka on toki naapurit. Yläkertalaisilla tuntuu olevan taas kunnon bileet päällä ja seinänaapuri paukuttaa jälleen seinää. On se niin ihanaa kun ei saa edes kotona olla rauhassa! Harmittaa todella kun tämä asunto kuitenkin on niin ihana ja tilava ja sitten naapurit ja muut kanssaihmiset ovat niin helvetin vähä-älyisiä idiootteja.