Näin se vuosi sitten vaihtui ja uusi vuosi alkoikin krapulalla, enkä varmasti ollut ainoa! Nyt kun tässä alkaa olla jo elävien kirjoissa pikkuhiljaa, niin voisikin pysähtyä hetkeksi miettimään mitä viime vuodesta jäi käteen.

Näin äkkiseltään tuntuu, että ei yhtään mitään. Mutta todellisuudessa viime vuonna tapahtui paljon asioita. Keväällä pääsin koulusta, kesällä muutin mieheni kanssa uuteen asuntoon, sain uusia ystäviä jne... On ollut ylä- ja alamäkiä, kuten elämässä kuuluu ollakin. On itketty ja naurettu, surtu ja oltu iloisia. Aivan kuten joka vuosi. Jotkut asiat on jätetty taakse ja jotkut odottaa vielä edessä.

Viime vuoteen mahtuu paljon, mutta elämään yleensäkin mahtuu paljon enemmän. Kun mietin, mitä kaikkea elämässä on tapahtunut, tunnen olevani todella onnekas nykyiseen tilanteeseeni! Kaikista vastoinkäymisistä on jotenkin selvitty, vaikka niitä onkin ollut vähän liikaa näin pieneen ikään nähden. Niitä varmasti riittää tulevillekin vuosille, mutta se on sen ajan murhe. Haluan kerrankin pysähtyä nauttimaan siitä mitä minulla on.

Toivotan kaikille parempaa vuotta 2008!